Próbamerülés partról

Ha szeretnéd kipróbálni a búvárkodást a nyaralásod alatt, akkor egy próbamerülés vagy más néven intro merülés az első lépés. Ezen első alkalommal még nem tanulsz meg búvárkodni, de egy kis ízelítőt és betekintést kapsz a búvárkodás világába.

Fantasztikus élmény, mikor először megtapasztalod, hogy milyen könnyen lehet víz alatt lélegezni és szabadon mozogni, egy búvároktató felügyelete mellett. Ha ez az élmény magával ragadott, jelentkezhetsz egy kezdő búvár tanfolyamra.

Program alakulása

Reggel fél 8 és 8 óra között (előző nap sms-ben egyeztetve a pontos idő) transzfer busszal veszünk fel a hotel előtt, majd a búvárbázisra megérkezve az adminisztráció után lesétálunk a búvárbázis előtt lévő stéghez, ahol a merülésed lesz, a program végén transzfer vissza a hotelba.

Próbamerülésed előtt egy átfogó tájékoztatót kapsz a felszerelésről, annak működéséről, víz alatti helyes viselkedésről és kommunikációról. Biztonságos 5-6 méteres mélységbe merülünk, egy oktató egy vendéggel (nem kettesével visszük a vendégeket) 20 perces időtartamra. A merülésed alatt csak az egyenlítésre, a légzésre kell figyelned és átadni magad az élménynek, az oktató kezeli a felszerelésed.

Program ára tartalmazza

A transzfereket, intro felszerelést és ásványvizet.