Napi merülések

Sharm El Sheikh korallzátonyai páratlan, izgalmas és változatos merüléseket nyújtanak. Három nagy régióra osztható, ahova napi kihajózással szervezünk merüléseket képzett búvároknak. Akár a Helyi korall kertekről, akár Tirán-sziget zátonyairól vagy Ras Mohammed Nemzeti Park merülőhelyeiről beszélünk, mindegyik a maga nemében egy egyedülálló csoda. Megfelelő létszám esetén lehetőséget biztosítunk Dahab parti merülésre: Blue Hole, Canyon, illetve a híres II. Világháborús hadihajó, a Thistlegorm roncsmerülésére. (Bővebb információ: Merülőhelyek menüpont).

Program alakulása

Reggel fél 8 és 8 óra között (előző nap sms-ben egyeztetve a pontos idő) transzfer busszal veszünk fel a hotel előtt, majd a búvárbázisra megérkezve az adminisztráció után kihajózunk a privát kikötőből. Informálunk a nap alakulásáról, a tervezett merülőhelyekről és egyéb hasznos tudnivalókról illetve helyi szabályokról a hajózással és a merüléssel kapcsolatban.

A nap folyamán a hajó 3 helyen áll meg, a második merülés után egy svédasztalos ebédet költünk el a hajón és a harmadik megállónál sznorkelezési lehetőség van illetve igény szerint 3. merülés. A kikötőbe 4-5 óra magasságában érkezünk, ezután transzfer vissza a hotelba.

Program ára tartalmazza

A transzfereket, napi 2 merülést, merülésvezetést, 12L-es töltött palackot, ólmot, svédasztalos étkezést korlátlan italfogyasztással (kávé, tea, ásványvíz, üdítők).