Próbamerülés

Ha szeretnéd kipróbálni a búvárkodást a nyaralásod alatt, akkor egy próbamerülés vagy más néven intro merülés az első lépés. Ezen első alkalommal még nem tanulsz meg búvárkodni, de egy kis ízelítőt és betekintést kapsz a búvárkodás világába.

Fantasztikus élmény, mikor először megtapasztalod, hogy milyen könnyen lehet víz alatt lélegezni és szabadon mozogni, egy búvároktató felügyelete mellett. Ha ez az élmény magával ragadott, jelentkezhetsz egy kezdő búvár tanfolyamra.

Próbamerülés menete:

Próbamerülésed előtt egy átfogó tájékoztatót kapsz a felszerelésről, annak működéséről, víz alatti helyes viselkedésről és kommunikációról. Biztonságos 5-6 méteres mélységbe merülünk, egy oktató egy vendéggel (nem kettesével visszük a vendégeket) és 20 perces időtartamra. A merülésed alatt csak az egyenlítésre, a légzésre kell figyelned és átadni magad az élménynek, az oktató kezeli a felszerelésed.


Program alakulása:

Reggel fél 8 és 8 óra között (előző nap sms-ben egyeztetve a pontos idő) transzfer busszal veszünk fel a hotel előtt, majd a búvárbázisra megérkezve az adminisztráció után kihajózunk a privát kikötőből. Informálunk a nap alakulásáról, a tervezett merülőhelyekről és egyéb hasznos tudnivalókról. 

A nap folyamán a hajó 3 helyen áll meg, az első két megállónál van lehetőség egyszeri illetve dupla introra, merülés után sznorkellezési lehetőség majd a második megálló után egy svédasztalos ebédet költünk el a hajón és a harmadik megállónál szintén sznorkellezési lehetőség van. A kikötőbe 4-5 óra magasságában érkezünk, ezután transzfer vissza a hotelba.

Program ára tartalmazza: a transzfereket, intró felszerelést és a svédasztalos étkezést korlátlan italfogyasztással (kávé, tea, ásványvíz, üdítők).